Als je aan de slag wilt met je hond, zijn daar verschillende methodes voor. Zo kun je advies vragen van bekenden, informatie online verzamelen, een hondenschool bezoeken of een cursus aan huis volgen via privélessen. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen.

Wij bieden privélessen aan voor:

Voordelen privélessen:

  • Jouw hond traint in een voor hem/haar bekende omgeving. Hierdoor ervaart de hond minder stress en zal hij zijn leervermogen optimaal kunnen benutten. Je leert daarnaast erg praktijkgericht: de training vindt plaats in de dagelijkse praktijk.
  • De trainingen zijn afgestemd op jouw behoefte en je leert dus in een kort tijdsbestek precies datgene wat je graag wilt weten en nodig hebt. Er wordt dus bijvoorbeeld niet uitgebreid stil gestaan bij oefeningen die je hond al beheerst.
  • De trainingen zijn op tijden die jou uitkomen. Werk je bijvoorbeeld onregelmatige diensten, dan is dit de ideale uitkomst.
  • Een hond die uitvalt naar andere honden of mensen kan vaak vanwege veiligheidsredenen niet terecht in een groepsles. Tijdens de privéles heeft hij alle aandacht.
  • Wil je de les samen met een familielid of buurman volgen om zo de kosten te delen? Dat kan in overleg, mits de honden het goed met elkaar kunnen vinden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gedragsbegeleiding

Wil jij werken aan een specifiek probleem? Denk aan uitvallen naar andere honden of mensen, trekken aan de lijn of angst in bepaalde situaties. Kies dan voor gedragsbegeleiding.

Puppy pakket

Een puppy cursus voor jou alleen! Ben jij, om wat voor een reden dan ook, niet in de gelegenheid om naar een groepscursus te komen, dan is dit pakket de uitkomst voor jou. We stemmen de inhoud af op jouw wensen en behoeftes.