Hondentraining, maar liever 1 op 1? Dat kan, tijdens deze individuele lessen.

Voor wie? 

De privélessen “in contact met je hond” zijn bedoeld voor iedereen die aan de slag wilt met zijn hond, maar niet in de gelegenheid is om deel te nemen aan een groepscursus. Een hondentraining, maar dan privé.

Je wilt je hond beter leren begrijpen en een fijne band opbouwen. Of misschien wil je gewoon lekker aan de slag met je hond.

Wat gaan we doen?

We passen de lessen aan op basis van jouw behoeftes en wensen en gaan op een leuke, ontspannen manier aan de slag met je hond. Je leert je hond beter te begrijpen en door hem beter te begrijpen, kun je hem beter begeleiden en opvoeden. De nadruk ligt op het versterken van jullie band en het verhogen van het welzijn van de hond.

Contact versterkende oefeningen, sport en spel, zelfbeheersing en gehoorzaamheid behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wil jij meer weten over hersenwerk? Of wil je je hond anderszins meer uitdagen? Dat kan uiteraard ook!

Indien er sprake is van probleemgedrag waar je graag aan wilt werken, neem dan even contact met ons op. Wellicht is gedragsbegeleiding een betere eerste stap.

Praktische informatie

Je mag zelf bepalen hoeveel lessen je wilt inplannen en waar deze plaatsvinden. Dit kan op het trainingsveld, bij jou thuis of ergens in het bos.

De kosten zijn €75 incl. btw en excl. reiskosten (€0,35 per km). Indien u meerdere lessen wilt inplannen, kunnen we een op maat samengesteld pakket aanbieden.

Interesse? Schrijf snel in!