10 dec 2022
Warning: Undefined variable $post_id in /home/hondbingel/domains/hondenschoolbingel.nl/public_html/wp-content/themes/webcommitment-theme/template-parts/content-page.php on line 78
Nieuws

Inmiddels zijn we al ruim 1,5 jaar actief bezig met onze hondenschool. We blijven uiteraard streven naar vooruitgang en verbetering. Om die reden, voeren wij vanaf 2023 een aantal wijzigingen door in ons lesprogramma en lesaanbod. De belangrijkste wijzigingen zetten we hier voor jullie op een rij:

Opvoedingscursussen

  • De prijs van de opvoedingscursussen wordt verhoogd naar €120,-
  • Er wordt een theorieles toegevoegd. Deelname aan deze les is zonder hond. De totale cursus bestaat dus uit 1 theorieles en 7 praktijklessen
  • Na iedere praktijkles, worden de oefeningen van die les toegestuurd per e-mail, inclusief een video met uitleg. Mis je een les of weet je niet meer zeker wat we allemaal behandeld hebben tijdens de les? Dan kun je die informatie hier terug vinden.
  • Om de rust en continuïteit in de groepen te bewaren, is het niet meer mogelijk om gemiste lessen in te halen bij andere groepen. Om cursisten hierin tegenmoet te komen, sturen we alle info toe. Kun je niet deelnemen wegens bijvoorbeeld ziekte van de hond, dan ben je uiteraard welkom om zonder hond deel te nemen.
  • Voorheen was het mogelijk om een voorkeursdag op te geven qua trainen en werd op basis daarvan het lesrooster gemaakt. Vanaf 2023 wordt het lesrooster vooraf gemaakt en worden cursisten ingedeeld op basis van trainingsdoelen. Deze kunnen bij inschrijving worden aangegeven.

Sport- en spelcursussen

  • Vanaf 2023 staat iedere zaterdagochtend en middag in het teken van onze sport- en spelcursussen. We zullen ook regelmatig op doordeweekse avonden les gaan geven.
  • We gaan werken met een strippenkaartsysteem. Een losse les kost €15,-. Een strippenkaart met 10 lessen €125,-. En een strippenkaart met 20 lessen €200,-. De lessen van de strippenkaart zijn geldig voor alle sport- en spellessen. Je hoeft jezelf dus niet te beperken tot 1 soort cursus en kunt variëren in ons aanbod. De strippenkaarten zijn allemaal 10 maanden geldig.
  • Cursisten die een strippenkaart aanschaffen, worden per e-mail op de hoogte gesteld van de agenda. De data zijn tevens op de website te vinden. We plannen telkens 2 maanden vooruit. Aanmelden voor een les kan via WhatsApp of E-mail. Annuleren van een les kan tot 24u van te voren. Meld je jezelf binnen 24u af, dan vervalt je les.
  • Een les duurt +/- 30 minuten en we trainen met maximaal 4 honden, behalve bij Flyball (6 honden).

Daarnaast worden er gesprekken gevoerd over een eventuele binnenlocatie om te trainen. Ideaal bij slechte weersomstandigheden. Wij hopen jullie in de loop van de komende weken meer hierover te kunnen vertellen!

We kijken er erg naar uit om met ons nieuwe systeem aan de slag te gaan en ontvangen tegen die tijd ook graag feedback van onze cursisten! Tot snel allemaal!