Voor wie?

De Fun & Focus cursus is voor iedere hondeneigenaar die graag actief bezig wilt zijn met zijn/haar hond. De honden moeten sociaal zijn naar soortgenoten en dienen de basiscommando’s te beheersen (rustig liggen, blijf en wachten, kom hier, rustig lopen aan de lijn). Wil jij eerst een goede basis leggen voordat je begint met deze cursus? Kijk dan eens bij onze opvoedingscursussen.

Alle rassen zijn welkom!

Wat gaan we doen?

De Fun & Focus cursus is een combinatie van:

– Agility

– Balans & coördinatie

– Neuswerk

– Spel (waaronder leuke aandachtsoefeningen)

Tijdens de Fun & Focus cursus gaan we aan de slag met verschillende oefeningen, ter versterking van jullie band. De lessen staan vooral in het teken van samenwerken en lol hebben met elkaar. Je zult ook zien dat jouw hond steeds meer focus op jou zal krijgen in plaats van zijn omgeving, doordat je samen lekker actief bezig bent.

Iedere les word(en) een of twee parcours uitgezet met verschillende onderdelen. Iedereen gaat om de beurt dit parcours lopen. Uiteraard hebben we ook verschillende spelletjes/opdrachten, voor als je aan het wachten bent op je beurt. Je gaat je dus zeker niet vervelen!

Praktische zaken

De Fun & Focus cursus bestaat uit 7 lessen van 50 minuten.

Het maximaal aantal deelnemers is 6 per cursus.

De kosten zijn €120,- incl. btw

De lessen worden gegeven op ons trainingsveld in Bingelrade.

Interesse? Schrijf je snel in!

Let op: Vanaf 2023 vervalt de Fun & Focus cursus. In plaats daarvan, hebben we diverse andere sport- en spelcursussen. We gaan werken met een strippenkaart voor alle sport- en spellessen.

Een losse les kost €15,-.

Strippenkaart 10 lessen €125,-.

Strippenkaart 20 lessen €200,-.

Een les duurt 30 minuten en we trainen met maximaal 4 honden.

De lessen van de strippenkaart zijn geldig voor de volgende cursussen: Hoopers Beginners, Hoopers gevorderd, Flyball beginners, Flyball gevorderd, Fun Obedience en Dog Fitness. Een mooie manier om kennis te maken met diverse hondensporten.

Je kunt je les zelf inplannen via ons planningssysteem.